תמיכה « נושאים כלליים « מה הפקודה של "חפש" בפורמט תיבת החיפוש של וורדפרס ?

  • שלום.
    כאשר ממלאים מילת חיפוש בתיבת החיפוש בוורדפרס ולוחצים ENTER, מקבלים את תוצאות החיפוש.
    אני מעוניין להוסיף אייקון שיהיה ניתן ללחוץ עליו והוא יתפקד באותה צורה כמו לחיצה על ENTER.
    מהי הפקודה שאני צריך לשים באייקון כדי שזה יעבוד ?

    http://www.xn--4dbcyzi5a.com/

    תודה,
    אורן

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • Moderator maorb

    (@maorb)

    אתה צריך להוסיף הגדרת CSS לתת רקע לכפתור החיפוש
    או לשים פקד input מסוג image על ה-id של הsubmit

    תודה רבה אבל האמת היא שאין לי מושג מה אמרת כאן.
    יש דרך פשוטה להבין איך לעשות את זה ?

    Moderator maorb

    (@maorb)

    כדי להוסיף את זה, כדאי להבין מינימום של html/css, שזו השפה שבה כותבים את ה"פקודה" להוסיף את מה שאתה צריך.
    אם לא, בקש ממפתח האתר שלך לטפל בזה.

    אני יודע מינימום של CSS אבל אני לא יודע מה הפקודה שצריך להכניס.
    כתבת שצריך להוסיף הגדרת CSS לתת רקע של הכפתור. מה ההגדרה ?
    תודה,
    אורן

    Moderator maorb

    (@maorb)

    כמו שכתבתי בתגובה הקודמת, נסה את התמונה לשים כרקע לאלמנט שמחזיק את כפתור השליחה.
    למשל משהו שכזה –
    background: url(images/mybackground.png) no-repeat;

    שלום.
    את תמונת הרקע יש לי.
    מה שחסר לי זה האלמנט שמחזיק את כפתור השליחה. אין לי כזה.
    תיבת החיפוש בנויה ככה שמקלידים טקסט ולחוצים 'אנטר'. אין לתיבת החיפוש את הכפתור וזה בדיוק מה שאני צריך

    Moderator maorb

    (@maorb)

    תסתכל כאן תחת Submit Button
    http://www.w3schools.com/html/html_forms.asp

    תודה מאור 🙂
    איפה אני אמור להכניס את הפקודה הזאת ?
    ב- php או ב css ?
    אני עובד עם THESIS…

    Moderator maorb

    (@maorb)

    את האינפוט בקובץ searchform.php
    את הגדרת הרקע ב – css

    אני לא מכיר את המבנה של thesis

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • הדיון ‘מה הפקודה של "חפש" בפורמט תיבת החיפוש של וורדפרס ?’ סגור לתגובות חדשות